Търсене в 8 000 продукта
Количка - 0,00 лв.

Нямате продукти в количката.

Политика за личните данни


Кои сме ние?

В тази Политика за защита на личните данни под обръщенията "ние" и "нас" се разбира сайтът на ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА", чието управление се извършва от офиса ни в България.

 

Каква информация събираме и как?

Видовете лична информация, която събираме чрез този сайт могат да включват:

(1) Всички лични данни, които въвеждате и представяте, като Вашето име, адрес, телефонен номер, електронна поща, финансова информация, предпочитания за продукти и услуги.

(2) Данни, които ни позволяват да Ви разпознаем, Вашите предпочитания и как да използвате този сайт. Тези данни се събират от "бисквитките" при навигация в сайта. "Бисквитката" е малко количество данни, които се изпращат към Вашия компютър. Данните след това се съхраняват на Вашия браузър или твърдия Ви диск. Повечето уеб браузъри могат да бъдат настроени да Ви предпазят от получаването на нови бисквитки. Подробности за това могат да бъдат намерени в меню Помощ на Вашия браузър. Ако не искате посещенията Ви в нашия сайт да бъдат следени, можете да научите повече за премахване на "бисквитките", като кликнете тук.

(3) Вашият IP адрес. Представлява индивидуален идентификационен номер на Вашия компютър в интернет. Той автоматично се записва в нашия уеб сървър. Така отчитаме, интереса Ви към нашия сайт..

(4) Вашите предпочитания и абонамента Ви за получаване на информация по e-mail за нови продукти, специални оферти и др (ако сте създали такъв).

 

Какво правим с Вашата информация?

Личната информация, която изпращате на ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" за получаване на продукти или услуги, е под закрилата на Закона за защита на личните данни.

С цел подобряване на обслужването Ви и получаване на информация, относно Вашите нужди и интереси, ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" събира и използва лична информация със съответните уведомления, съгласия и регистрации в органите за защита на личните данни. Защитата на личните данни е в сила за всяка информация, която ние сме събрали при посещението на сайта.

Информацията, събирана от ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" с цел изучаване за Вашите нужди и интереси, ни помага да изработим съответния индивидуален подход към Вас, като клиент.

Бихме използвали Вашата информация, за да Ви помогнем да извършите поръчка, за комуникация с Вас във връзка с продукти или услуги, или за да Ви предоставим сервизно обслужване или техническа поддръжка. ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" не предоставя Вашата информация на трети лица, освен ако това не е съгласувано с Вас. Служителите ни са обвързани с това по силата на клауза за поверителност.

ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" не събира информация за кредитни карти. Плащанията с кредитни карти се извършват чрез сигурна банкова система и до служителите ни не достига информация от Вашата кредитна карта. Финансови данни, не се използват по никакъв друг начин от нашите доставчици на финансови услуги или от ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" и Вашата информация няма да бъде съхранявана по-дълго, отколкото това е необходимо за предоставяне на услугите.

ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" няма да продава или предоставя за временно ползване срещу заплащане Вашата лична информация на други лица.

Също така бихме искали да Ви информираме за различни промоции, стоки и услуги, които могат да представляват интерес за Вас. Можете да бъдете уведомени по електронна поща, телефон, SMS, други подобни средства и нови технологии.

ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" препоръчва на всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни без разрешението на родителите или настойниците. ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" никога няма съзнателно да събира лични данни от непълнолетни, да ги използва по някакъв начин, или да ги разкрива пред трети лица, без позволение на родителите или настойниците им.

 

Вашите права

Потребители, които не искат да получават обратна връзка с маркетингова комуникация от нас, трябва да използват опциите за отписване в съответното електронно съобщение или в профила си.

Ако имате въпроси относно нашата Политика за защита на личните данни или начина, по който се обработва Вашата информация, молим да се свържете с нас чрез начините, посочени в нашата страница за контакт.

 

Връзки към други сайтове

Тази Политика за защита на личните данни обхваща само този сайт. Други уеб сайтове, свързани или не с ЕТ "ЯНИ – ЯНА КАДИЕВА" са обект на своя собствена политика, която може да се различава от нашaтa.

Всяка промяна в нашата Политика за защита на личните данни ще бъде публикувана в тази декларация за поверителност.

 

Последна актуализация: 4 Януари 2013 г.